1:1 sessioner

Jeg tilbyder 1:1 sessioner på min adresse og online. Første session vil så vidt muligt altid være et fysisk møde, men kan foregå online.

Hvad sker der så, når du kommer til en EFT/Matrix-session? Det vigtigste for mig, er at du føler dig i trygge hænder, så derfor vil jeg indlede med at fortælle dig, hvordan sessionen kommer til at foregå, så du er forberedt.

Vi ved ikke på forhånd, hvad vi kommer til at berøre, da det er dig, som klient der vælger vejen og hvad der fylder mest lige nu. I en session er der intet rigtigt og forkert. Jeg er guiden på DIN rejse og jeg viser dig vej. Det er dig der mærker ind i det der dukker op, og vælger, hvad du vil se nærmere på. Jeg viser dig mulighederne via spørgsmål og kommentarer.

Vi starter med at komme til stede og være i nuet og glemme alt andet for en stund. Herfra vil jeg, såfremt du ønsker det, tappe på meridianpunkterne på dig. Du kan også vælge at tappe på punkterne selv. Det er helt op til dig. Jeg/vi vil tappe gennem det meste af sessionen. Du kan tænke på det, som en rigtig god snak med en fortrolig ven, hvor du kommer til nogle erkendelser og indsigter, som du ikke ville være nået til på egen hånd.

Vi har brug for andres hjælp til at stille ind på vores blinde vinkler og til at få øje på alle de ubevidste handlinger vi foretager os. Vi er styret af vores underbevidsthed ca. 95% af tiden, og derfor giver det rigtig god mening, at få hjælp til at komme i kontakt med underbevidstheden.

En session vil så vidt muligt være et fysisk møde den første gang, men kan senere i et forløb også foregå online. Varigheden er 60 til 90 minutter. Første gang kan godt varer mellem 90 og 120 minutter.

Jeg anbefaler at du investere i et forløb på 5  eller 12 gange, hvis du ønsker at komme i dybden med dine gamle overbevisninger og begrænsninger. Du vil have mulighed for at købe en session til at starte med og, hvis du så ønsker at arbejde videre sammen med mig, så skal du købe 5 eller 12 sessioner.
Jeg ved af erfaring, at de udfordringer vi har, ikke kan transformeres på en session.

Hvis du tænker, at det lyder spændende, så kontakt mig for en

Gratis afklaringssamtale på 20 minutter

Sammen kan vi finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig på din rejse i dit indre univers. Jeg vil elske at guide dig på vej.

Du kan booke din tid via link længere nede på siden, eller kontakte mig direkte, hvis du ikke finder en tid der passer dig.

Fortrolighed og udbytte

Når du vælger at samarbejde med mig skal du vide, at alt hvad du siger bliver mellem dig og mig. Jeg har som terapeut tavshedspligt. Det vigtigste for mig i vores samarbejde, er at du føler dig tryg og dermed i stand til at dele dine inderste tanker og følelser med mig.

Såfremt du er i anden behandling, medicinsk eller terapeutisk bedes du venligst oplyse dette ved første session. For mig er det ligeledes vigtigt at informere dig om, at jeg ikke rådgiver dig i forhold til andre igangværende behandlinger, men at forskellige behandlingsformer sagtens kan kombineres. Såfremt jeg vurdere, at jeg ikke kan hjælpe dig med dine problematikker vil jeg henvise dig til en anden i mit netværk.

Hvad får jeg ud af sessionerne?  

Det er op til dig. Det er dig der skaber forandringer. Jeg er din guide på rejsen og hjælper dig på vej. Når du tager ansvar og arbejder videre med de ting vi snakker om i sessionerne, så vil du opleve forandringer. Det er meget individuelt, hvor mange sessioner du skal bruge, alt efter dine udfordringer. Det vigtige er at understrege, at intet er rigtigt eller forkert. Forandringerne sker i det tempo du er klar til. Det er en meget væsentlig del af en forandrings/helingsproces – at du giver plads og omsorg til at forandringerne sker i dit tempo.

Du kan kontakte mig via denne formular.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Priser

Prisen for en session er 800 kr. inklusiv moms

Prisen for klippekort til 5 sessioner er 3.600 kr. inklusiv moms

Prisen for klippekort til 12 sessioner er 8.400 kr. inklusiv moms

Du finder handelsbetingelserne her