Et brev om mig til mig

Min hjemmeside er ved at være klar og der skal selvfølgelig også være det første blogindlæg, og jeg synes det er så fint at give jer lidt indsigt i, hvordan jeg ser mig selv lige nu og her. Jeg har været på 2 dages kursus i børne EFT og vi har lært en masse  –  ikke mindst om os selv !

Vi skulle bl.a. bruge max. 5 minutter på at skrive hvem vi er og hvad vi gerne ville fortælle os selv. Efterfølgende skulle vi dele det med hinanden. En øvelse i at fortælle andre mennesker om sig selv  –  fra hjertet. En øvelse som gik tæt på og gjorde os alle hudløse. Vi viste vores inderste uden filter. Det var så smukt.

Derfor vil jeg gerne her i mit første blogindlæg dele hvad jeg skrev til mig selv:

Jeg er på en rejse og jeg ved stadig ikke helt, hvem jeg er inderst inde. Men jeg ved, når jeg mærker efter, at jeg er på rette vej og jeg nok skal finde derind. Jeg har mit holdepunkt – min tillid. Tillid til at alt er som det skal være. Jeg er ved at lære, at jeg er okay – med alt hvad JEG indeholder. Og at det til tider er svært, fordi jeg har en overbevisning om noget andet. Det er også okay – det er okay at det er svært. Det er jo også en del af mig. Det er JO netop DET der er min rejse – at mærke, at alt hvad der kommer, er okay.

Fordi det ikke har været okay at være MIG – så er det MIN læring. At lære at min vej/min rejse er lige præcis, som den skal være – uagtet alle andre.

Alt er okay.

Er du okay lige som du er? Med alt hvad DU indeholder?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *