Loven om tiltrækning

Du har måske hørt om loven om tiltrækning og du muligvis har prøvet at tiltrække og manifestere, uden at du fik det du gerne vil have.

Første opklarende faktum er – vi tiltrækker HELE tiden.

Det er en lov som loven om tyngdekraft. Den virker hver gang – ikke kun en gang i mellem. Den virker ALTID og HELE TIDEN.

Hvorfor får du så ikke det du ønsker? Det gør du i og for sig også – du er bare ikke klar over, hvad du sender ud. Du tror måske at du bare skal tænke på det du gerne vil have. Men det er ikke tankerne du tiltrækker med, det er dine følelser. Alle vores følelser har en vibration. Måske kender du vibrationsskalaen?

Fra de lavt til de højst vibrerende følelser. Vi skal øve os i at kravle op ad skalaen og ofte kan vi ikke bare hoppe fra bund til top – det er som en stige – et trin eller to ad gangen.

Universet ”mærker” og svarer igen på vibrationen i dine følelser og det er det du får mere af.

Det kan godt være du gerne vil have et stort hus eller mange penge, men har du overvejet hvorfor du gerne vil have alle disse ”ting”. Hvad er det tingene giver dig? Hvilken følelse giver de ting dig? Og tror du overhovedet på at du har ”fortjent” de ting? Er du i stand til at kunne modtage dem? Tror du på, sådan helt ind i hjertet, at du gerne må få disse ting, du ønsker dig?

Ofte så ønsker vi os noget andet, fordi vi gerne vil væk fra, der hvor vi er, eller fra det vi har – har du lagt mærke til det?

  • Jeg er ked af mit job – jeg vil gerne have et andet job. Jeg tiltrækker med ked af det og ”jeg vil væk”.
  • Jeg ville ønske jeg var en bedre mor – jeg har en følelse af at være en dårlig mor og tiltrækker med den følelse.
  • Jeg ville ønske jeg havde mere tid – Jeg føler der er for lidt tid i døgnet. Jeg tiltrækker med mangel.

Det var nogle eksempler, som du måske kan genkende og jeg er sikker på du kan finde på flere, hvor du har fokus på det du ikke vil have og derfor får mere af det!

Loven om tiltrækning virker som sagt hele tiden – du er simpelthen bare ikke bevidst om, hvad du sender ud. Minimum 90% af tiden sender vi ud ubevidst. Derfor skal du starte med at blive bevidst om hvad du sender ud.

Hvor ofte har du ikke bedt om, at det IKKE blev regnvejr eller ”bare nu ikke xx sker” – og hvad sker der? Og hvad siger du – ”se hvad jeg sagde – det blev regnvejr”. Ja – men kære du – det bad du jo også om. Jeg driller dig lidt, for det er faktisk lidt skræmmende, hvor meget vi ubevidst har fokus på alt det vi ikke ønsker, det vi mangler, eller det som der er for lidt af.

Vores underbevidsthed er så indoktrineret med at se på alt det vi ikke vil have, og alt det som ikke virker. Her vil jeg også gerne lige indskyde – det er ikke nogens skyld. Ikke din. Ikke de andre. Ingens skyld. Men du kan tage ansvar for at ændre det.

”jeg vil så gerne have nogle flere penge” – jeg mangler penge” – Prøv at smag på den sætning. Hvilken følelse vækker den i dig? Det er i hvert fald ikke glæde. Nærmere ”øv”. Prøv så at forestil dig, at du har alle de penge du kunne tænke dig, og du er måske ude at rejse med din familie og I nyder at være sammen. Hvilken følelse frembringer de tanker? Ja det er meget bedre ikke? Prøv i hverdagen at holde dit fokus på alt det, som penge faktisk har givet dig og ikke så meget på det du mangler. Igen – når du sender følelser og tanker ud omkring alt det du har, som penge har givet dig, og du dermed føler taknemlighed, så vil du tiltrække mere af det.

Noget af det, som jeg tænker kan lede os i den rigtige retning, og som videnskaben også er ved at bevise, er at vi skal begynder at tænke og føle, som om vi allerede har det, vi godt kunne tænke os. Visualisering og det bruger store sportsstjerner rigtig meget. De bruger alle sanser til at forestille sig at de har vundet 1. pladsen og de imprenter det igen og igen og igen.

Videnskaben har bevist, at hjernen ikke ved om vi er i fortiden, nutiden eller fremtiden, når vi føler og tænker. For hjernen sker alt nu og derfor kan vi jo snyde den ved at ”lade som om” at det vi ønsker os – det er allerede sket. Vi har det allerede. Det er dig der bestemmer din virkelighed. Dine tanker er din virkelighed.

Disse forandringer af vores måde at tænke og føle på klares ikke bare på en dag. Det tager tid, tillid og tålmodighed. De tre T’er. Vi har flere generationers tankevæsen at skulle ændre på, men et skridt ad gangen og en dag ad gangen, så kan vi forandre os selv og vores liv. Vi kan faktisk skabe det liv vi gerne vil. Vi bestemmer selv og vi har hele ansvaret. Og det kan virke skræmmende på nogen. At vi faktisk har 100% ansvar for vores liv. Vi kan ikke give andre skylden. I sidste ende er det altid vores ansvar – ene og alene.

Den gode nyhed er at vi ikke behøver at gøre det alene. Vi har både fysiske og ikke-fysiske hjælpere og jeg ved, at for rigtig mange er det faktisk svært at sige ”hey – jeg har sgu brug for hjælp”. Men det er vejen frem at få hjælp, så rejsen ikke bliver så vanskelig. Vi har dermed også nogen at dele det med, når det hele kokser lidt. Eller vi lige kører lidt for meget i de gamle spor.

Nogen der kan fortælle os (igen og igen), at alt er okay og alt er som det skal være. Du gør dit aller bedste og du gør det på din måde – og det er lige som det skal være. Nogen der kan hjælpe os tilbage på sporet.

Jeg er blevet bedre til at bede om hjælp og det er altid godt – på en eller anden måde gør det altid vejen lettere. Det er stadig mig der skal gå vejen – men det må rigtig gerne være med støtte fra mine hjælpere.

Jeg håber du blev lidt klogere på loven om tiltrækning og har fået mod på at ændre noget i din hverdag – din måde at leve dit liv på.

Ingen anden kan gøre det end dig.

Ingen anden kan gøre det bedre end dig.

Du er den bedste for dig.